27.5.08

Daddy is back in da house..!!

Και ναι λοιπόν! Ξανασερφάρω και πάλι και μάλιστα με την ιλιγγιώδη ταχύτητα του ΜΙΑΝΟΥ Mbps!!! Ποιος με πιάνει..
Συγγνώμη για την τοσοήμερη απομόνωση αλλά ήταν τουλάχιστον παραγωγική μιας και μπορώ να πω αισίως ότι διαθέτω τέσσαρα (4) νέα τραγουδάκια...! Επίσης το καλό είναι ότι η ηχογράφιση πλέον γένεται στο κινητό και έτσι όταν σας τα στείλω δε χρειάζεται να βλέπετε και τη φάτσα μου για να τα ακούσετε. Το μόνο που δυσκολεύομαι να τακτοποιήσω είναι να μην χρειάζεται να ακούτε και τη φωνή μου. Αν το καταφέρω κι αυτό η καριέρα μου θα πάρει την πάνω βόλτα. Προς το παρόν έχει πάει απλώς μια βόλτα.

Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΗΝ ΝΕΦΕΛΗΝ: Σε ευχαριστώ για την πρόσκληση στο ωραίο μπλογκοπαίχνιδο που σκέφτηκες. Έστω και καθυστερημένα θα κάνω μια προσπάθεια να μη σε απογοητέψω. Πολύ καλή ιδέα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βρε, βρε, σαν...τον mini-καύσωνα!!
Την κατάλληλη στιγμή επέστρεψες, όαση δροσιάς θα είναι για όλους μας οι κρυάδες σου...

Και πρόσεχε μην τρακάρεις τώρα που σερφάρεις με αυτή την ιλιγγιώδη ταχύτητα, προμηθεύσου καλού-κακού και κανένα "αλεξίπτωτο ανθρώπινο" για να συγκρατεί την ορμή σου...

Bye, Vaggelllis!!
Marimar.

Evangelos είπε...

Χμχχχμχμ... Επειδής αναλάβανε δήθεν ένα πόστο στο περιοδικό από την πίσω πόρτα (ποιος ξέρει τι του τάξανε του εκδότα και τι ακολασίες γένουνται, ακόμα δεν ανοίξαμε)νομίζουνε πως έχουνε λόγο σε ούλα...
Ε λοιπόν εδώ δεν περνάνε αυτά κοριτσάκι! Στου Βαγγέλα το τσαρδί, κάθονται όλοι σούζα, να ούμε, απίκο. Γκέγκε;

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να΄ξερα δε ντρέπεσαι,
να υποφέρω και να χαίρεσαι?
Την αγωνία μου δε σκέφτεσαι?
Ήθελα να΄ξερα δε ντρέπεσαι?
...που λέει και η Άντζελα.
Μα είναι δυνατόν να μαθαίνω από το blog σου ότι υπάρχει καινούριο άσμα με τίτλο "Προγαμιαίο Συμβόλαιο"? 'Ετσι είπαμε βρε? Στη θεία σου? Στο αίμα σου? Που σε μεγάλωσε στα γόνατά της? Ντς ντς ντς ντς...και πάλι ντς. I'm disappointed. Για να μη σου πω ότι με απογοήτευσες και ακουστεί βαρύ. Shame on you Alan!
Υ.Γ:Μάλλον κάποιος έχεσε έξω από το τσαρδί σου γιατί κάτι βρωμάει...