13.5.08

ΜΙΚΡΗ (;) ΑΓΓΕΛΙΑ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!! ACHTUNG ACHTUNG!!! Ένας Χριστιανός πουλάει το αμάξι του, το παιδί του! Ας δείξουμε λίγο σεβασμό...
Πρόκειται για VolksWagen Golf μοντέλο του 99', που σημαίνει ότι στο Κινεζικό ωροσκόπιο είναι Κουνέλι. Από αυτό και μόνο αμέσως καταλαβαίνουμε ότι είναι αθόρυβο, φιλόξενο και περιποιητικό με τους γύρω του. Με σιγουριά ακόμα μπορώ να πω ότι αισθάνεσαι συνεχώς την παρουσία καθενός ξεχωριστά από τα 1600 κυβικά εκατοστά του! Ο ιδιοκτήτης του επίσης μας πληροφορεί ότι διαθέτει αυτόματο clima, ώστε να μη φοβάσαι τις επικείμενες κλιματικές αλλαγές. Ακόμα κι αν λιώσουν οι πάγοι και ανεβεί η θερμοκρασία, μέσα στο αμάξι θα έχει πάντα 23 βαθμούς Κελσίου!
Επίσης διαθέτει ABS (Angry Blind Sister - Θυμωμένη τυφλή αδερφή, αν κατάλαβα καλά), ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ που ξέρει να ξεχωρίζει τους κλέφτες από απόσταση τριών χιλιομέτρων πριν φτάσουν κοντά στο αμάξι ώστε να έχετε προλάβει να ειδοποιήσετε την αστυνομία, 4 ΑΕΡΟΣΑΚΟΥΣ (σε σχήμα βυζιών που προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας σε περίπτωση κάποιας στραβής -χτύπα ξύλο!), αμορτισέρ BLINSTAIN (που ήταν ξάδερφος του EINSTAIN, οπότε κάτι θα ξέρει), ελατήρια APEX (άραγε φαίνονται ΑΠ'ΕΞΩ???), ζάντες 16" (μεγαλύτερες από την τηλεόρασή μου), ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ (και ηλεκτρικές καρέκλες για τους εγκληματίες), είναι χαμηλωμένο 4 πόντους (ώστε να μπορούν να μπούνε μέσα και οι πιο κοντοί χωρίς πρόβλημα) και τέλος ΤΙΜΟΝΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ (και λεβιέ ηλεκτρολόγο, λέω γω...)


Το κακόμοιρο το παιδί που του 'λαχε να διαφημιστεί εδώ χάμω το λένε Κοσμά, κι άμα ένδιαφέρεστε ή έστω θέλετε να εκφράσετε τη συμπαράστασή σας να το πάρετε στο 6976406817. Ειδικά αν πάρετε στις τρεις τα ξημερώματα θα το εκτιμήσει πολύ!
(Πλάκα κάνω. Κι ούτε καν τον έχω γνωρίσει τον άνθρωπο... Σόρυ, φίλε, σόρυ, ε; Δεν τρέχει τίποτα, ε; Σόρυ σόρυ)

2 σχόλια:

Nefelli είπε...

Αδερφάκι μου, Κυριακάτικη καλημέρα.
Τι έγινε? Ξεμπερδέψαμε με τα προβλήματα της σύνδεσης? Άντε γιατί μας έχεις γίνει απαραίτητος και θα πάθουμε κανένα στερητικό σύνδρομο...
Βρίσκομαι εδώ για 2 λόγους.
1) Να συμπαρασταθώ στον Κοσμά, που του 'λαχε η μοίρα, να αποχωρηστεί το "παιδί του".
Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς Κοσμα....
2) Να σε ενημερώσω ότι έχεις προσκλησούλα σε μπλοκοπαίχνιδο. Πέρασε να την πάρεις.
Ότι και αν σε κρατά μακρυά μας, συντόμευσε το. Μας λείπεις.
Φιλί γλυκό.

Evirules είπε...

xaxaxaxa!!!dystyxos exo amaksi allios 8a endiaferomouna (apo thn aggelia kai mono..)
telika to amaksi polh8hke??