4.7.08

Χρυσή Ευκαιρία!

Σε λιγότερο από τρεις ώρες δίνω μάθημα, αλλά επειδής ξέρω ήδη τι θα πάρω, είπα να κάνω ένα καλό μπας και με λυπηθεί ο Θεός και με περάσει..

Η κάτωθι αγγελία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ, τη συνάντησα μια μέρα σαν όλες τις άλλες σε μια στάση λεωφορείου και νιώθω αρκετά τυχερός γι αυτό. Απευθύνεται αποκλειστικά στις ελεύθερες κυρίες άνω των 50 που διαβάζουν το μπλογκ (που είναι και μπόλικες πιστεύω) οπότε οι υπόλοιπες μη χαίρεστε... δε θα εξυπηρετηθείτε!


Ας το αναλύσουμε λίγο, γιατί νομίζω ότι αξίζει! Κατ' αρχάς ΓΙΑΤΙ έβαλε ο Χριστιανός (στην κυριολεξία) την εικόνα της Παναγίας;;;;

Εγώ δύο απαντήσεις μπόρεσα να σκεφτώ. Είτε η Παναγία είναι το image της γυναίκας που ψάχνει ο τύπος (π.χ. Παρθένα, άντε το πολύ με ένα παιδί), είτε πρόκειται για τον ίδιο το Χριστό οπότε έβαλε μια παλιά φωτογραφία του για να μη τον αναγνωρίσουν (εξ ου και το ψευδώνυμο "Αντώνης") . Και το συμπέρασμα είναι το εξής: Ακόμα και στον Παράδεισο να πας και όλοι να σε προσκυνάνε, η μοναξιά είναι μεγάλο σαράκι. Μια γυναίκα δίπλα σου τη θες. Είναι μαζοχιστική αυτή η ανάγκη του άντρα (ακόμα και όταν πρόκειται για Θεάνθρωπο) να ακούει πότε πότε λίγη γκρίνια, λίγη κρεβατομουρμούρα, αλλά να τρώει κι ένα πιάτο ζεστό μάννα όταν γυρίζει κουρασμένος το βράδυ, ή να βρίσκει ένα κρεβάτι στρωμένο, έστω ένα σταυρό ξεσκονισμένο...

Και προχωράω στο επόμενο: ΓΙΑΤΙ επαναλαμβάνει ΔΥΟ (2) φορές το γεγονός ότι κάνει όλες τις χρήσιμες εξυπηρετήσεις;;;;;

Άλλη μια ένδειξη που συνηγορεί στην άποψη ότι μάλλον πρόκειται για τον ίδιο το Χριστό, οπότε καταλαβαίνουμε ακριβώς τι εννοεί. Ό,τι χρειάζεται μια γυναίκα μπορεί σίγουρα να της το προσφέρει: άφθονες ποσότητες φαγητού χωρίς να τρέχεις στη λαϊκή κάθε τρεις και λίγο, προνομιούχα σύνταξη ως σύζυγος ιεράρχη, θεραπείες όλων των ασθενειών (δήθεν... με μασάζ με βότανα!!!), ακόμα και ανάσταση κάποιου αγαπημένου προσώπου που έχασες.

Το τελευταίο που μου έκανε εντύπωση και με προβλημάτισε κάπως μπορώ να πω είναι ότι πιάνουν τα κινητά στον Παράδεισο. Έτσι και πεθάνω, θα πάω στη γιαγιά μου και θα της πω: "Καλά δεν ήξερες να πάρεις ένα τηλέφωνο να μας πεις ότι είσαι καλά; Ανησυχούσαμε..."
Να δω τι θα μου πει. Ότι δεν προλάβαινε;

Υ.Γ: Ολόκληρος Χριστός κι έχει ΜΟΝΟ δύο κινητά. Ιωάννα τ' ακούς;

3 σχόλια:

Nefelli είπε...

Βαγγέλη....
λες να το πούμε στην Κατίνα, την κόρη της κυρά Τασίας, που κάθεται λίγο πιο κάτω από το λιτρουβείο, απέναντι από το Μανώλη της Μαρίας και δίπλα από την αποθήκη της θείτσας Μαρίτσας?????
Τώρα που το σκέφτομαι, άστο καλύτερα να της το πούμε του χρόνου... είναι 49 και δεν θα του κάνει του Αντώνη.
;-)

Φιλί, καμάρι του σογιού!!!

Ανώνυμος είπε...

Τ'ακούω που να μην τ'άκουγα...!

Ανώνυμος είπε...

Να δεις που και η Νίκη με λεφτά της Siemens πήγε στη Γερμανία. Ποια Ανθή & πράσιν'άλογα, στο Hilton μένει.

Άσχετο, αλλά επίκαιρο.
Μου λείπετε παλιομπεκάτσες.

Ιωάννα, κανόνισε νάσαι σπίτι & διαθέσιμη 23-25 Ιουλίου. Άντε μπράβο.

Σι γιου ιν του γουικς.
Hildebrand Gertrud Ophelia von Holzbauschütteldorfmaßstein.