22.4.08

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ...

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας. Διακόπτουμε και πάλι το πρόγραμμά μας για να σας μεταδώσουμε τα νεότερα από το θέμα των δυο ιστιοπλόων που περισυλλέχθησαν εχθές το βράδυ από βραχονησίδα στα ανοιχτά του Πόρου. Οι λιμενικές αρχές του τόπου ανακοίνωσαν τα ονόματα των δυο 24χρονων που από την Παρασκευή το απόγευμα αγνοείτο η τύχη τους έπειτα από "περίεργη" πτώση από το σκάφος FarsideXL που συμμετείχε στον αγώνα "Φάληρο - Πόρος και πίσω". Πρόκειται για τον αγνώστου θρησκεύματος Μαρούδα - Τσακυρέλλη Ευάγγελο, φοιτητή του Πολυτεχνείου που εδώ και δυο χρόνια "τελειώνει" τις σπουδές του... και τον Λίβο Στέφανο, τηλεοπτικό παραγωγό και απόφοιτο ψυχολογίας, που τον απολαύσαμε στο πλευρό του Φώτη και της Μαρίας κάποια στιγμή που η κάμερα κατά λάθος έδειξε τα παρασκήνια του Τιβιτιγκλόν.
Οι δυο ναυαγοί έφεραν πολλαπλά εγκαύματα στο σβέρκο, στο ανάστροφο της παλάμης και τα μάγουλα και οι δυνάμεις διάσωσης μπόρεσαν να τους εντοπίσουν χάρη στις μεγάλες, κατακόκκινες και γυαλιστερές "σαν σημαδούρες", όπως μας είπαν, μύτες τους. Επίσης έπασχαν από αφυδάτωση παρόλο που στο νησάκι υπήρχε ένα καφάσι μπύρες, τις οποίες όπως ισχυρίστηκαν δεν μπορούσαν να ανοίξουν χωρίς ανοιχτήρι... Απόρρητες πηγές μας, δήλωσαν πως τους άκουσαν να ψελλίζουν: "Αλμυρό φιστίκι ο Ολλανδός" και "από δω και πέρα τέρμα οι αγώνες. Μόνο κρουαζιέρες"!!
Για την ιστορία να πούμε ότι το σκάφος στο οποίο επέβαιναν τερμάτισε πρότελευταίο στον αγώνα της Κυριακής, και ο καπετάνιος περιορίστηκε στη λακωνική δήλωση "SHIT"! Η κατάθεσή του για τις συνθήκες της πτώσης των δυο νεαρών στη θάλασσα αναμένεται να λάβει χώρα την άλλη εβδομάδα.

ΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
Στη θερμοκοιτίδα νοσηλεύεται από τα προχτές ο Γεώργιος Παπανδρέου μετά από μυστηριώδη πτώση που είχε με το ποδήλατο ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Οι γιατροί λένε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο να εμφανίσει ίκτερο και δηλώνουν ευχαριστημένοι από την εξέλιξη του βρέφους. Στο ΠΑΣΟΚ μιλάνε για σαμποτάζ της δεξιάς, αφού από το ποδήλατο είχαν αφαιρεθεί από αγνώστους οι βοηθητικές ρόδες!! Είναι άλλωστε γνωστό πως ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης δεν είναι σε θέση ακόμα να καβαλάει χωρίς βοηθητικές... Η Νέα Δημοκρατία αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη και μάλιστα πολλά μέλη της επισκέφθηκαν το βρέφος στο νοσοκομείο με πολλά δώρα, γλυφιτζούρια και αρκουδάκια. Σε συνέντευξη τύπου ο Θόδωρος Ρουσόπουλος ευχήθηκε ολόψυχα στο ΠΑΣΟΚ "Να σας ζήσει!", κάτι που έκανε τον Ευάγγελο Βενιζέλο να χτυπήσει ξύλο. Φήμες μάλιστα θέλουν τον κ. Βενιζέλο να είναι ο τελευταίος που είχε έρθει σε επαφή με το ποδήλατο, όταν την περασμένη εβδομάδα το πήγε στο συνεργείο να του αλλάξει λάστιχο...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:
Τσάτσικα πήρε ο Ολυμπιακός το Πρωτάθλημα για ακόμα μια φορά. Το δικαστήριο δικαίωσε τους κωλόγαυρ.. εεε.. συγγνώμη, τους ερυθρόλευκους και απέδειξε ότι το λάδωμα δε γνωρίζει σύνορα. Έξαλλος ο Ριβάλντο δήλωσε ότι υπό αυτές τις συνθήκες είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει τη γυναίκα του και να γλεντοκοπάει με δυο μικρούλες μέχρι κάποιος να του φέρει το Πρωτάθλημα στο σπίτι, "καθαρό και απολυμασμένο από τα γλωσσόφιλα των σιχαμερών γαύρων", όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο Ντέμης αρνήθηκε οποιαδήποτε δήλωση και αρκέστηκε να αφιερώσει στον Ολυμπιακό το τραγούδι της συζύγου του που λέει: "τό 'ριξες και πάλι απόψε/ το φαρμάκι σουουου/ και μας πήρες και τον Κλέιτον/ ΑΝΤΕ Γ......ΣΟΥΟΥΟΥ"

Αυτά προς το παρόν. Για οποιαδήποτε εξέλιξη δε θα διστάσουμε να σας ξαναενοχλήσουμε.
Μέχρι τότε ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: